If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е за тука поста, ама на някой да му се понамирва картер кат за бабата (2.0 ТС Супер)? Нещо го заварявах предния път, уж стана добре - ма не баш. Пак има мини-миниатюрна цепчичка и ще трябва да се мисли нещо...
Колеги,докараха ми салон за 155,който се оказа от 164!Черна кожа,подгрев,ел.реглаж с подлакътник.Салона е с щампована емблема на АР.Шофьорската седалка и подлакътника искат малко заигравка при тапицер и задната седалка кожата е свалена от дунапрена.Иначе облегалката и пасажерската са много запазени.И на двете им работи реглажа и подгрева (пробвах ги) няма липсващи лайсни,копчета,всичко работи.
За да го сложа в 155 трябва да изрежа захващането на предните седалки и да се преправи захвата на задните.Понеже салона е хубав,а на мен не ми се разваля,както не ми се реже и от колата.Ще го запазя още малко и,или ще го разваля или ще му сваля кожата и ще ги преправят на оригиналните за 155.Или ако някой от вас има мерак за кожа - 200 лева!
по между другото да питам, каде се намира датчика (или квото е там) за индикацията за отворен капак и другия за багажника, че не ми светят като са отворени, или от какво друго може да не светят ?
Comment